Benefiti

Mi Vam nudimo:

Rad na projektima u inostranstvu.


Naša kompanija je prisutna na svim aktuelnim kontinentima kada se radi o luksuznom opremanju enterijera. Projekti koji su nama povereni su prepoznati u svim aktuelnim časopisima i krugovima struke, te uvek privlače pažnju.

Stimulativna primanja.


Za naše zaposlene kontinualno obezbeđujemo primanja koja prate trendove u industriji i struci na globalnom nivou.

Bonus i sistem nagrađivanja.


Naša kompanija ima razvijen sistem nagrađivanja i kroz stimulanse nagrađuje angažovanje i zalaganje svojih zaposlenih.

Mogućnost napredovanja.


Orijentisani smo ka razvijanju kadra i unapređenju struke kod svojih zaposlenih. Naš dugoročan cilj je upravo osposobljavanje zaposlenih za snalaženje u dinamičnom okruženju i rast pojedinca kao ličnosti. Naše kolege tokom vremena, kako se upoznaju sa poslom, napreduju kroz lestvicu pozicija, gde mogu pronaći svoju nišu u kojoj će pružiti svoj maksimum.

Teambuilding.


Firma o svom trošku nudi organizovana druženja između zaposlenih na atraktivnim lokacijama.

Društvena solidarnost.


  • Pozajmica. Naša kompanija je uvek tu da Vam pomogne kada je to moguće. Lojalni i vredni zaposleni imaju priliku da se obrate za novčanu pomoć kada im je potrebno da reše neki svoj problem ili poteškoću.
  • Dodatak za lečenje terminalnih oboljenja. Kompanija je tu da pruži podršku zaposlenima

Sigurnost i lični razvoj.


Postojimo već nešto više od trideset godina, sa tendencijom rasta. Ponosni smo što smo u vreme teških ekonomskih uslova na globalnom nivou uspeli da ostvarimo rast i stabilnost, dalje se proširujući na nova tržišta. Stoga je lični razvoj i pozitivan stav prema angažovanju naših zaposlenih od najvišeg značaja, jer dobru kompaniju čine njeni zaposleni.

Poklon za bebe od firme.


Naša firma uvek poželi svakoj bebi dobrodošlicu i da pomogne roditeljima tako što im obezbeđuje simboličan poklon za novorođenče. Novi roditelji treba da obaveste službu za ljudske resurse o ovom divnom događaju kako bi mogli da formiramo poklon.

Poklon za Osmi mart.


Svake godine trudimo se da obradujemo dame u našoj kompaniji poklonom povodom Dana žena.

Paketići za decu.


Svake Nove godine obradujemo naše najmlađe organizovanjem novogodišnje zabave sa Deda mrazom i paketićima. Pravo na paketić od kompanije imaju deca uzrasta do 7 godina. Ovo je takođe prilika za druženje sa decom i roditeljima.

Sportski događaji i aktivnosti


  • Fit Pass. Ovo je kartica koja Vam omogućava da korišćenje usluga teretana ili nekih drugih treninga i društvenih aktivnosti.
  • Svake godine organizujemo društvene aktivnosti kojima želimo da se povežemo i učvrstimo vezu između kolega kako bi poboljšali saradnju i podigli nivo zadovoljstva. Jedan od primera jeste i memorijalni turnir u fudbalu “Branislav Kisić”.

Interne obuke i ulaganje u razvoj.


Naša kompanija ceni inicijativu i Vaš napor da naučite više i budete bolji u svom poslu. Ukoliko smatrate da Vam nedostaje neka veština ili obuka kako bi bili uspešniji, možete da kažete Vašem neposrednom rukovodiocu ili službi za ljudske resurse. Mi organizujemo obuke kojima želimo da unapredimo Vas i Vaš rad. Predstojeće obuke možete videti na oglasnim tablama.

Topli obrok.


U restoranu možete da kupite bonove za obroke od domaćice koja priprema hranu. Kada imate paket bonova (kupljen za ceo mesec) subotom kompanija plaća obrok.